Young Lions BiH – Natjecanje za mlade PR kreativce

Ako ste mladi kreativac koji želi biti prepoznatljiv u marketinškoj industriji, Young Lions BiH natjecanje idealna je prilika da pokažete svoje talente i vještine u tri ključne kategorije: PR, Digital i Dizajn. 

Na ovom prestižnom natjecanju, mladi entuzijasti koji se bave digitalom, dizajnom ili odnosima s javnošću, bilo u agenciji ili kao freelanceri imaju samo 24 sata da izraze svoju kreativnost te predstave svoje jedinstvene ideje i originalna komunikacijska rješenja na zadate izazove.

Ovogodišnje, sedmo po redu Young Lions BiH takmičenje održat će se 26. travnja u Sarajevu, a prijave za timove od dvije osobe do 30 godina starosti otvorene su do 24. travnja 2024. godine putem web-stranice.

Pobjednički tim predstavljat će Bosnu i Hercegovinu na službenom Young Lions natjecanju koje će se održati 17. – 21. lipnja 2024. godine u Cannesu, uz pokrivene troškove avionskog prijevoza, smještaja i kotizacije. Bez dileme, to je za nacionalne pobjednike idealna šansa da svoje kreativne sposobnosti pokažu i van granica svoje zemlje te postanu prepoznati i na globalnoj sceni.

Inače, Young Lions BiH natjecanje odvija se u okviru Internacionalnog Cannes Young Lions Competition, pod pokroviteljstvom Branding konferencije, a u organizaciji agencije Via Media. 

Neka vas kreativnost vodi ka uspjehu, poručuju organizatori.

“Od samog početka, Young Lions BiH natjecanje podstiče mlade da teže visokoj kreativnosti što je svakako značajno za budući razvoj “adverting” industrije u Bosni i Hercegovini. Ključni cilj je da se okupe mladi kreativci koji su spremni istaknuti svoje oštroumne ideje i stvaralačke sposobnosti te ih pozivamo na lavovsku borbu na natjecanju koje im sasvim sigurno može donijeti osobni ali i karijerni napredak”, izjavio je H.Mujanović, CEO agencije Via Media.

Dakle, ukoliko ste dovoljno hrabri i ambiciozni te želite pomjeriti granice svoje kreativnosti, ne oklijevajte pokazati svoje lavlje srce na Young Lions BiH natjecanju. 

Podijelite sa