Aplicirajte i transformirajte svoje poslovanje pomoću bespovratnih vaučera

Projekt BOOST je dio Inovacije i digitalizacije malih i srednjih poduzeća u BiH/EU4DigitalSME, financiran od strane EU i BMZ-a. Cilj projekta je potaknuti razvoj ekonomije u Bosni i Hercegovini fokusirajući se na digitalnu transformaciju. Projekt implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ). Projekt traje do isteka vaučera.

U sklopu ambiciozne inicijative za digitalizaciju poslovanja malih i srednjih poduzeća u BiH, Digitalni Inovacijski Hub Digital Storm pruža usluge putem Inovacijske Vaučer Sheme. Osigurajte svoj bespovratni vaučer u vrijednosti do 10.000,00 KM uz samo 10% vlastitog učešća, omogućujući potpunu digitalnu transformaciju i inovacije u vašem poslovanju. Inovacijski vaučeri dodjeljivat će se za projekte vezane uz razvoj proizvoda, tehnološke inovacije, ili inicijative i projekte digitalne transformacije malih i srednjih poduzeća.

Ovim putem Vam predstavljamo QSS servise dostupne putem Digital Storm DIH: 

Kontaktirajte već danas na mail prodaja@qss.ba ili 033/563-000 kako bismo vam pomogli pri odabiru usluge i podržali vas u aplikativnom procesu za vaučer. Iskoristite priliku i priključite se digitalnoj transformaciji već danas! 

Podijelite sa