CoolTure – Edukacije o razvoju karijere u kulturi

Udruga za promicanje urbane kulture u HNŽ poziva sve zainteresirane mlade ljude u dobi 18-35 godina da se prijave za sudjelovanje na dva predavanja za jačanje kapaciteta mladih za rad u kulturnom sektoru u sklopu projekta CoolTure.

Predavanja će se održati u dva različita termina:

  • “Značaj volonterizma u razvoju profesionalne karijere“ – četvrtak 23.11.2023. godine u 17:00h;
  • “Značaj volonterizma u razvoju profesionalne karijere u kulturi“ – petak 24.11.2023. godine u 17:00h.

Predavanja će sudionike/ce upoznati s benefitima volonterizma, značajem volontiranja u razvoju profesionalne karijere, te mogućnostima volontiranja u kulturnom sektoru kao još jednoj potencijalno odskočnoj dasci u razvoju karijere u kulturi. Ako ste zainteresirani za ove teme, želite stvoriti nove prilike i usvojiti ključne vještine koje će unaprijediti vaš profesionalni i osobni razvoj, prijaviti se možete putem linka https://bit.ly/coolturesudionici

  • Prijave su otvorene do srijede, 22.11.2023. godine do 10:00h;
  • Sudjelovanje na predavanjima je besplatno;
  • Prijaviti se možete za jedno ili oba predavanja;
  • Predavanja će se održati u Mostaru, a o lokaciji ćete biti informirani po završetku prijava.

Projekt CoolTure usmjeren je osnaživanje i razvoj specifičnih vještina mladih kao potencijalnih kulturnih radnika potičući kreativno stvaralaštvo, volonterski angažman i afirmaciju kulture kroz unaprjeđenje vizualnog identiteta i promocije kulturnih manifestacija.

Projekt CoolTure podržan je u okviru programa ReLOaD2, koji financira Europska unija, a implementira UNDP, uz podršku Grada Mostara.

Podijelite sa