YourJob – Poziv mladima s poslovnim idejama

Projekt YourJob ima za cilj povećati mogućnosti zapošljavanja mladih u prekograničnom području Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ovim pozivom se potražuje 25 mladih, starosti 18-35 godina, s prebivalištem u BiH i/ili Crne Gore, za sudjelovanje na obuci “Inkubator poslovnih ideja”, koja će se održati u Kolašinu (Crna Gora) od 08.-10. studenog 2023.godine. Troškove obuke i smještaja snosi organizator.

Prijave traju do 20. listopada 2023. godine do 16h na linku u Lonac.pro zajednici, a više detalja o javnom pozivu možeš pročitati ovdje. 

Uvjeti i način sudjelovanja:

  • Pravo sudjelovanja imaju svi mladi od 18 do 35 godina iz programskog prekograničnog područja BiH-CG koji imaju poslovnu ideju ili registriran start-up mlađi od 3 godine.
  • Po javnom pozivu bit će odabrano 25 sudionika/ica iz BiH i Crne Gore za obuku – inkubator poslovnih ideja (obuka i mentorstvo o ključnim elementima poslovnog dizajna/modeliranja).
  • Stručnjaci unutar StartUp studija Fondacije Mozaik će pregledati/ocijeniti prijave i odabrati najbolje ideje za narednu fazu.
  • U narednoj fazi, najuspješnijim sudionicima i sudionicama će biti osigurana potpora za nabavku i održavanje osnovnih sredstava i opreme za rad u iznosu do 5.000,00 EUR.
  • Tijekom obuke mladi će naučiti kako pripremiti poslovni plan, koji će kandidirati na takmičenju za financiranje.
  • Skladno pravilima programa, svi uspješni prijavitelji ne mogu ostvariti mogućnosti direktne financijske potpore, nego će projektni partneri ugovoriti usluge/opremu/radove potrebne za pokretanja poslovanja.  

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati dolje navedene: 

  • Kontakt osoba za BiH: Miroslav Valenta, Caritas BiH, voditelj projekta; e-mail: m.valenta@caritas.ba ; Tel: +387/63/690-464 
  • Kontakt osoba za CG: Marija Kolović, Caritas Barske nadbiskupije, projekt koordinator; e-mail: marija.kolovic@gmail.com ; Tel: +382/66/150-909 

Link za prijavu: https://www.cognitoforms.com/MozaikFoundation/PRIJAVNIOBRAZAC 

Više informacija: https://caritas.ba/hr/natjecaji/eu-ti-pomaze-pokrenuti-svoj-biznis/2227 

Projekt YourJob financira Europska unija, a provodi ga Caritas Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s Udruženjem za razvoj kompetencija „S.K.I.L.L.S.“, Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritasom Barske nadbiskupije i Fondacijom Mozaik.

Podijelite sa