Ne propustite priliku osvojiti stipendiju za IBU Sarajevo

Internacionalni Burch univerzitet (IBU) – vrhunska obrazovna institucija u Sarajevu, koja pruža izuzetno obrazovanje i neprocjenjivo iskustvo za nove brucoše. Sa velikim brojem zadovoljnih studenata, univerzitet je poznat po obrazovanju srca i uma, ljubaznim profesorima i snažnim vezama sa industrijom.

IBU se ponosi svojim praktičnim izborom studijskih programa koji su usklađeni sa tržišnim zahtjevima. Univerzitet nudi informacijske tehnologije, grafički dizajn i multimedije, menadžment, genetiku i bioinižinjering, arhitekturu, elektrotehniku, bankarstvo i financije, digitalne komunikacije i odnose s javnošću, međunarodne odnose i europske studije, te građevinarstvo pružajući brucošima mogućnost da odaberu područje studija koje najbliže odgovara njihovim interesima i karijernim ciljevima.

Povezivanje srca, uma i industrije – Jedinstvena snaga Internacionalnog Burch univerziteta leži u njegovoj sposobnosti da poveže srca i um studenata. Ljubazni profesori pružaju podršku i mentorstvo, razumijevajući individualne potrebe svakog studenta. Ovaj pristup rezultira velikim brojem zadovoljnih studenata, koji cijene obrazovno okruženje orijentirano istinskoj brizi i pružanju podrške njihovom razvoju. Univerzitet također njeguje snažne veze s industrijom, omogućavajući brucošima da steknu praktično iskustvo i uspostave korisne kontakte sa strukom. Ove veze olakšavaju put budućem zapošljavanju i karijernom rastu.

Studentski klubovi – IBU je sveobuhvatna institucija koja se brine o cjelokupnom razvoju studenata. Nudi bogat vannastavni sadržaj, uključujući studentske klubove, sportske aktivnosti, umjetničke događaje i volonterske angažmane, omogućavajući studentima da izgrade ne samo svoje znanje, već i karakter. Ukoliko tražite visokokvalitetno obrazovanje koje potvrđuje veliki broj zadovoljnih studenata, IBU je pravi izbor za vas. Ovdje ćete naći ljubazne profesore, snažne veze sa industrijom i obrazovanje koje će vas izgraditi i pripremiti za uspješnu budućnost.

Posljednja prilika da osvojite stipendiju i upišete IBU – Trenutno Vam se pruža posljednja prilika za osvojiti stipendiju i upisati IBU. Ova prilika se odnosi i na kandidate koji nisu izašli na prijemni ispit za stipendiju. Zakažite intervju za stipendiju putem sljedećeg linka ili skenirajte QR kod u nastavku i upišite IBU već sada. QR kod za prijavu na intervju. Za više informacija, posjetite www.ibu.edu.ba i pridružite se IBU porodici.

Podijelite sa