Škola YouTube & Video produkcije za djecu i tinejdžere

Youth academy – School & School Mostar objavljuje upis na jedinstven program YouTube & Video Produkcije za djecu i tinejdžere.

Drugačija škola – Na satima YouTube Akademije polaznici će imati jedinstvenu mogućnost otkrivanja vlastite ličnosti, beskonačnog izražavanja kreativnosti, razvijanja poduzetničkog duha i izgradnje životne misije! Danas su i mladi i stari zaljubljeni i oduševljeni sa YouTube-om. Kako i ne, kada se svaki odgovor i rješenje na problem nalaze na jednom mjestu.

GO PRO (uzrast 10+). Let’ s Explore – Interdisciplinarani program za djecu uzrasta 10+ godina kreiran s ciljem da kod djece razvije sposobnost kreativnog razmišljanja i izražavanja. Fokus je na istraživanju dječje inspiracije i priče, te materijalizira kroz kratki ili dugi film, tutorijal ili nešto slično.

Učenici će tijekom školske godine imati priliku na njima zanimljiv način upoznati se sa svijetom suvremene video produkcije, pripadajuće opreme za snimanje, programa za editovanje… Prve godine učenici će naučiti kako pokrenuti vlastiti YouTube kanal, napraviti svoj prvi kućni video, prilagoditi i brendirati kanal, napraviti dobar, izabrati odgovarajuću opremu za snimanje, naučiti šta to čini dobar video, postaviti viziju i misiju kanala, napraviti plan i strategiju razvoja kanala, razumjeti ciljanu skupinu svog YouTube kanala, postaviti ciljeve i plan akcija za ispunjavanje ciljeva.

Fokus nastave biti će na pravom odabiru opreme za snimanje software za editovanje, stabilizacije videa, rada sa glasom, a onda na editiranju i “finishiranju” videa, dodavanju glazbe i zvučnih efekata, te eksportiranja i “pakiranja” u finalni proizvod. Na kraju učenici će naučiti kako da objave video na svoj YouTube kanal, promovirati i analizirati promet putem YouTube Analytics-a.

Broj polaznika u grupama – max 6.

Prijave na kontakt broj 063 – 899 – 200 / www.schoolandschool.com

Podijelite sa