Garden of Dreams Talent Kamp – Nova platforma za rast i razvoj talenata

Sarajevo, domaćin je sve popularnijem festivalu Garden of Dreams koji ove godine donosi još jedan poseban projekat.

Udruženje ZORA, u suradnji s Garden of Dreams festivalom i uz financijsku podršku Općine Centar, ponosno predstavlja Garden of Dreams Talent Kamp. Ovaj projekt obećava otvoriti nove horizonte za buduće zvijezde elektronske muzike.

Ovaj kamp, koji je više od puke obuke, usmjeren je prema dubokom razumijevanju muzičke industrije. Mladi entuzijasti iz svih kutaka Bosne i Hercegovine moći će pridružiti ovoj platformi, gdje će se kombinirati teorija i praksa kako bi se otključao njihov puni potencijal.

Uz pažljivo osmišljene radionice, predavači iz muzičke industrije, Mirna Hrapović, Bojan Jović i Mirza Rahmanović, pružit će temeljito razumijevanje muzičke produkcije, DJ-inga, brendiranja i marketinga u muzičkoj industriji. Ali to nije sve! Specijalni gostujući predavači, čija će imena uskoro biti otkrivena, donijet će dodatnu dimenziju i bogatstvo ovom programu.

Pored edukativnog aspekta, Talent Kamp nudi nezaboravnu priliku za izlazak na scenu. Najperspektivniji talenti imat će priliku nastupiti na eventima organizacije Garden of Dreams i čak izdati svoju muziku pod okriljem Garden of Dreams label-a.

Za sve mlade talente, buduće umjetnike, kao i one sa iskustvom koji žele dodatno unaprijediti svoje vještine, Garden of Dreams Talent Kamp je prilika koju ne smijete propustiti!

Prijave za učešće u Kampu možete slati do 22. rujna na email: info@gardenofdreams.ba

Prijava treba sadražvati, ime i prezime polaznika kampa, datum rođenja, adresu i broj telefona. Kamp će se održati posljednjeg tjedna u rujnu i potpuno je besplatan za polaznike.

Podijelite sa