EU4AGRI Javni poziv za dodjelu 1.300.000,00 KM bespovratnih sredstava

Projekt EU4AGRI objavljuje novi Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške uvođenju inovacija i informaciono-komunikacionih tehnologija u poljoprivredno-prehrambeni sektor, vrijedan 1,3 mil KM.

Prihvatljivi podnosioci prijava – Prijava se podnosi isključivo u partnerstvu koje sačinjavaju dva člana iz sljedećih kategorija:

Kategorija 1: Mikro, mala i srednja poduzeća iz IT sektora, koja su registrirana za vršenje djelatnosti (programiranje, savjetovanje i djelatnosti u vezi s njima; obrada podataka, usluge hostinga i djelatnosti u vezi s njima, internetski portal).

Kategorija 2: Mikro, mala i srednja poduzeća iz poljoprivredno-prehrambenog sektora, tj.: obrti/ samostalni poduzetnici, zadruge, poduzeća, mikro, mala i srednja poduzeća.

Za svaki projekt podnosilac prijave mora osigurati vlastito sufinanciranje u iznosu od minimalno 30% ukupnog iznosa prihvatljivih troškova koji se odnose na nabavku opreme i usluga. Dio budžeta projekta koji se odnosi na razvoj softwerskog ili LoT rješenja u potpunosti snosi EU4AGRI projekat.

Prijave se mogu podnijeti od 15. svibnja 2023. godine, dok je krajnji rok 23. lipnja 2023. godine.

Više informacija možete pronaći na linku.

Podijelite sa