Technology Park INTERA – Postani Excel power user

Training Hub INTERA Tehnološkog Parka u svojoj ponudi ima i obuku posvećenu korištenju alata koji već desetljećima olakšava organizaciju i obradu podataka.

Tijekom 24 sata obuke polaznici se upoznaju ne samo s jednostavnim funkcijama poput zbrajanja i računanja prosjeka nego sa svim prednostima korištenja ovog alata koji svakog zaposlenika pretvara u efikasnog izvršitelja zadataka.

Polaznici uče kako primijeniti napredne mogućnosti oblikovanja, kako koristiti funkcije povezane s logičkim, statističkim, financijskim i matematičkim operacijama, kako kreirati grafikone i napredno ih oblikovati te kako provjeriti valjanost podataka i povećati produktivnost.

Uz vrhunske stručnjake polaznici kroz praktičan rad primjenjuju oblikovanje, koriste funkcije i formule, izrađuju grafikone, prave analize, vrednuju i nadziru podatke, poboljšavaju produktivnost te uče sve trikove praćenja, pregledavanja i zaštite radnih listova.

Trening je namijenjen svima onima koji se svakodnevno ili povremeno susreću s korištenjem proračunskih tablica, onima koji vrše različite analize podataka ili kreiraju izvješća. Bilo da rade u odjelu računovodstva, bilo da se bave prodajom ili da u nekom drugom odjelu upravljaju velikom količinom podataka, na ovoj će obuci steći znanja i vještine koje će im olakšati obavljanje njihovog posla.

Detaljnije na linku ovdje.

Podijelite sa