Cannes You Bite – Natjecanje za kreativce

YOUNG LIONS BiH ima uzbudljive vijesti za sve mlade osobe zaposlene u kreativnoj industriji u BiH!

Ipak, ove vijesti nisu za sve mlade osobe, već one u kojima kuca kreativno lavlje srce dovoljno spremno da iskoristi priliku koja se ukaže, dovoljno hrabro da u kratkom roku da najbolje od sebe i dovoljno ludo da se već sada vidi kao natjecatelj na CANNES YOUNG LIONS, natjecanju koje se održava u lipnju 2023. godine u Cannesu !!

Mladi lavovi i lavice koje se prepoznaju u ovom pozivu, bave se digitalnom, dizajnom ili odnosima s javnošću, bilo u agenciji ili kao freelanceri. Rođeni su nakon 23.06.1992. godine i imaju jednako hrabrog, ambicioznog i kreativnog kolegu ili kolegicu, sa kojim će se do 10. travnja 2023. godine na pomoću stranice www.younglionsbih.ba, prijaviti na YOUNG LIONS BiH natjecanje.

Šesto po redu YOUNG LIONS BiH natjecanje, se kao dio Internacionalnog CANNES YOUNG LIONS Competition-a odvija se pod pokroviteljstvom Branding konferencije, a u organizaciji Via Media agencije, i predstavlja fantastičnu priliku za mlade kreativce da pokažu svoje talente i postignu priznanje na domaćoj i globalnoj sceni.

Pobjednici YOUNG LIONS BiH će imati priliku da sudjelovati na Međunarodnom festivalu kreativnosti Cannes Lions, svjetski poznatom događaju koji okuplja najbolje umove u oglašavanju i kreativnosti. Ovo je prilika za umrežavanje s liderima u industriji, prisustvo razgovorima i radionicama, te vrijedan uvid u reklamnu industriju.

Dakle, ako ste mladi kreativac/kreativka koji želi biti prepoznatljiv u industriji, evo prilike koju ne smijete propustiti. Pronađite svoj lavovski par i prijavite se, te pokažite da „You Cannes bite!“ jer ovo bi mogao biti početak uzbudljivog putovanja u Vašoj karijeri. Sretno !!

Podijelite sa