Prijavite se za YSE grant

The Young Social Entrepreneurs (YSE) Global je šestomjesečni program koji inspirira, oprema i omogućava mladima različitih nacionalnosti da pokrenu ili prošire svoja socijalna poduzeća širom svijeta.

Od 2010. YSE Global stimulira mrežu mladih s inovativnim poslovnim idejama usmjerenim na društveno dobro. Zajedno sa etabliranim društvenim poduzetnicima, poslovnim konsultantima i investitorima, YSE Global koristi moć ideja, znanja i resursa da izvrši pozitivne promjene za bolji svijet.

Poduzetnici koji uđu u uži izbor također imaju šansu da osiguraju grantove u iznosu do 20.000$ za pokretanje ili povećanje svog socijalnog poduzeća. Do danas, ovaj program je podržao više od 50 društvenih poduzeća s preko 900.000$ i nastavlja svjedočiti o njihovom rastu i utjecaju u regiji.

Učesnici će dobiti pristup mreži društvenih poduzetnika i poslovnih profesionalaca, surađivati s mladima koji imaju isto mišljenje, te koji žele kreirati sistemske, održive promjene za bolji svijet. Uz pomoć ovog programa možete steći pristup međunarodnom ekosistemu investitora i kontakte sa stručnjacima iz industrije, iskusnim mentorima, te postati dio mreže sa više od 1.400 mladih kreatora promjena.

Za ovaj program možete se prijaviti ukoliko želite pokrenuti ili proširite svoje društveno poduzeće, imate između 18 i 35 godina, te imate održivo i inovativno poslovno rješenje za društveno pitanje.

Zainteresirani kandidati se mogu prijaviti putem online aplikacijone forme na linku.

Krajnji rok za prijavu je 12. ožujka 2023.g.

Detaljnije o svemu na: https://www.sif.org.sg/our-work/good-business/yse-global

Podijelite sa