VTK BiH – organizira seminar “Digitalna transformacija u praksi”

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK BiH) organizira seminar „Digitalna transformacija u praksi“, koji će biti održan u srijedu, 8. veljače 2023. godine u Sarajevu. U toku seminara, prezentirat će se aktuelno pitanje na koje nastoje odgovoriti rukovodioci svjetskih vodećih kompanija: “Na koji način poslovanje svojih kompanija je moguće prilagoditi digitalnom dobu?”

U okviru ove interaktivne edukacije, kroz primjere iz prakse, predstavit će se dokazano uspješan način planiranja i implementacije projekata digitalne transformacije. Seminar je namijenjen izvršnim direktorima i menadžmentu kompanija, voditeljima projekata, članovima projektnih timova zaduženih za planiranje i provođenje digitalne transformacije svojih kompanija, kao i svima zainteresiranima.

Predavači su N.Junuzović, projekt menadžer, poslovni analitičar, predavač i profesionalac s dvadeset godina iskustva u ICT industriji, te S.Hrvić, direktor IT direkcije kompanije “AS Holding”, koji je realizirao mnogobrojne IT projekte, revizije IT sistema, te procese upravljanja IT servisima u korporativnom okruženju.

Više informacija o seminaru nalazi se na linku.

Prijaviti se možete popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 6 veljače 2023. godine do 12.00h sati. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za pohađanje seminara nije neophodno tehničko predznanje. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mail: asim.krakovic@komorabih.ba.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 150,00 KM+PDV. Za dva ili tri polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za četiri i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust 15%.

U cijenu kotizacije je uključeno:
• Predavanja / Edukacija (1 dan),
• Elektronske prezentacije / materijali predavača,
• Certifikat Vanjskotrgovinske komore BiH,
• Osvježenje i ručak u predviđenim pauzama.

Podijelite sa