Javni poziv StartUp-ima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru BiH

U okviru projekta EU4AGRI-Recovery i EU4BusinessRecovery koje financiraju Europska unija i SR Njemačka, u ponedjeljak, 19. prosinca 2022. godine, objavljen je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u svrhu podrške StartUp-ima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru u Bosni i Hercegovini. 

Kroz ovaj Javni poziv, Europska unija će omogućit razvoj poduzetničkih ideja, kroz sveobuhvatni paket tehničke i financijske podrške. Na ovaj Javni poziv moći će se prijaviti fizička lica, te samostalni poduzetnici/ obrti, i poduzeća koji su registrirani manje od godinu dana prije objave ovog Javnog poziva i bave se preradom poljoprivrednih proizvoda i/ili primarnom poljoprivrednom proizvodnjom u BiH. 

  • U okviru ovog Javnog poziva na raspolaganju su 1.300.000,00 KM, a sredstva podrške po jednoj prijavi mogu iznositi od 20.000,00 KM do 80.000,00 KM.
  • Krajnji rok za prijavu je 17. veljača 2023. godine, do 15:00 sati. 
  • Prijave se podnose isključivo putem elektronskog sistema dostave prijava https://javnipoziv.undp.ba/ 
  • Dostavljanje prijava u bilo kojem drugom formatu (e-mail, pošta, fax i sl.) nije prihvatljivo, te prijave dostavljene na taj način neće biti uzete u razmatranje. 
  • Instrukcije za korištenje online platforme možete pronaći na: javnipoziv.undp.ba. 
  • Svi zainteresirani mogu pristupiti Javnom pozivu putem službene web-stranice projekta – www.eu4agri.ba.
  • Promocija Javnog poziva će se raditi putem društvenih mreža i kroz realizaciju infosesija u nekoliko gradova u BiH.
  • Mjesta i termini održavanja ovih infosesija, će biti objavljeni na oficijelnoj stranici projektawww.eu4agri.ba.

Prateća dokumentacija za prijavu na javni poziv:

Dodatna pitanja u vezi ovog poziva mogu se dostaviti putem formulara za pitanja na web-stranici https://javnipoziv.undp.ba/ u periodu od 26. prosinac 2022. do 10. veljača 2023. godine, do 15:00 sati. Na sva pitanja koja pristignu prije ili poslije navedenog roka neće se odgovarati.

Podijelite sa