Poziv na sudjelovanje na Festivalu “Pop Fest” Kupres 2021.g.

Poziv zainteresiranim čapljinkama /čapljincima za sudjelovanje na kulturnoj manifestaciji “Pop Fest” Kupres 2021.g.

  • za pjevače/ice 10-15 godina,
  • pet izvođačkih nagrada,
  • međunarodni festival,
  • prijaviti dvije pjesme domaćeg i/ili stranog repertoara (nap. samo se jedna izvodi),
  • nastup uz originalne matrice koje osigurava organizator,
  • televizijska, radijska, dnevno tiskovna i multimedijalna popraćenost nastupa…

Naime, dvadesetprvo izdanje Festivala zabavne glazbe “Pop Fest Kupres 2021.g.” će se održati 16. listopada u velikoj dvorani Hrvatskoga doma Kupres.

Organizator “Pop Festa” Kupres će i ove godine okupiti mlade izvođače zabavne glazbe s prostora cijele BiH i HR, a budući da se održava već dvadeset godina, sa sigurnošću možemo reći da je festival veoma prepoznatljiv i visoko na ljestvici glazbenih i kulturnih događaja u Bosni i Hercegovini i regiji.

Na navedenoj manifestaciji su nastupala već poznata imena kao gosti večeri ili kao izvođači, te ćemo samo neke od njih napomenuti: Pamela Ramljak, Magdalena Bogić, Marko Bošnjak, Darija Ramljak, Emma Uvalić, Antonija Batinić, Karla Lozančić, Andrea Vila, Elena Ivković…

Festival dodjeljuje pet nagrada: Prva, Druga i Treća nagrada stručnog žirija za najbolju vokalnu izvedbu, Nagrada publike i Nagrada za scenski nastup.

Svi koji žele sudjelovati na Festivalu trebaju prijaviti dvije pjesme najkasnije do 05.10.2021.g. (krajnji rok za prijavu izvođača) na adresu organizatora: Ustanova “Hrvatski dom” Kupres; ul. don Dominika Stojanovića 3; 80320 Kupres.

Kontakt Ustanova “Hrvatski dom” Kupres: 034/276-018 / hkd.kupres@gmail.com

Podijelite sa