On-line obuka za pisanje EU projekata !!

Iskoristite jedinstvenu priliku i naučite kako u sklopu obuke, mentorstva i konzultacija razviti vaš konkretan projektni prijedlog. 

Resursni centar za BH civilno društvo u razdoblju 25.06.-30.07.2021. realizira trening program na temu „Razvoj projektnih prijedloga“.

Program će se realizirati kroz 4 modula i to:

  • Priprema i analiza projektne ideje
  • Dizajn Logičke matrice
  • Razvoj Budžeta projekta i
  • EU prijavna forma i Javni poziv za podnošenje projektnih prijedloga

Svaki od spomenutih modula snimljen je kao poseban video materijal.  Sudionici dobiju linkove za pregled „modul po modul“, s tim što se moduli završavaju konkretnim zadatkom koji učesnici trebaju realizirati u skladu sa temom i primjerima koji su obrađeni. 

Na taj način razvijate od početka vaše projekte prijedloge, a naša trenerica i Resursni centar za vas organizira pregled onoga što ste uradili, pružajući pisane komentare, zoom sastanke kako bi kroz dodatnu mentorsku pomoć pomogli da riješite sve nedoumice. 

Prateći pažljivo video edukaciju, teme i primjere, realizirajući zadatak po zadatak koji se od vas budu tražili, teoretski i praktično ćete savladati temu „Razvoj projektnih prijedloga“, a na kraju programa imati ćete RAZVIJEN KONKRETAN PROJEKTNI PRIJEDLOG. 

I naravno, sve to BESPLATNO, zahvaljujući financijskoj podršci EU.

Rok za prijavu je 17.06.2021.g..

Ovaj program vodit će iskusna trenerica, mr.Elmida Sarić – izvršna direktorica Trening Konsalting Organizacije “Izbor plus”, a radi kao trenerica, mentorica, facilitatorica i  projektni coach. Od 2003. godine radi na procesu programiranja EU pomoći u BiH  i regiji i ima veliko iskustvo radeći u okviru različitih instrumenata EU (CARDS, IPA 2007/13, IPA II 2014-2020, IPA III 2021-22).

Ako imate projektnu ideju i želite iskoristiti besplatnu mentorsku pomoć u kvalitetnom razvoju te ideje – PRIDRUŽITE SE.  Ohrabrujemo vas da u ovom procesu radite u paru sa nekim iz Vaše organizacije.

Broj mjesta je OGRANIČEN. Prijavite se putem sljedećeg linka !!!

Podijelite sa