Želiš napraviti pozitivnu promjenu za sebe i sredinu gdje živiš? Evo Ti prilike !!

Na kojem principu funkcionira Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava?

Napišite svoje BOLD inicijative na papir i pošaljite ih na info@BOLD.ba do 11. lipnja 2021. godine.

Natječaj za male grantove BOLD Initiatives otvoren je za sve BOLD članove starosti 18-35 godina. Prihvaćaju se prijedlozi projekata na temu ekonomskog razvoja i građanskog angažmana i odabrat će se najinovativniji projekti koji će imati najbolje ishode za zajednice u BiH.

Razmislite o tome koji problem u vašoj zajednici želite riješiti, šta biste željeli učiniti da biste se pozabavili tim problemom i vrijeme i resurse koji će vam trebati da to učinite. Dodijelit će se grantovi do 15.000 USD, s time da se ne traže nužno najveći projekti. Žele se podržati velike i male projekte koji predviđaju najučinkovitiji i najrealniji projekt za poboljšanje vaše zajednice.

Posjetite službenu web-stranicu američke ambasade da biste saznali sve detalje i preuzeli zahtjev za grant. Da bi bili prihvaćeni, svi podnesci moraju sadržavati:

  • Kompletni projektni prijedlog (maksimalno 6 stranica), na engleskom ili b / h / s, uključujući puni budžet u USD. Prijedlog bi trebao sadržavati dovoljno informacija da bi svako tko ga nije upoznao razumio točno šta podnosilac zahtjeva želi učiniti.
  • SF-424B I- (Uvjeravanja Assurances for Non – Construction Programs – Individual)
  • SF-424 I (Application for Federal Assistance – Individual)
  • SF424A (Budget Information for Non-Construction programs)

Najbolje aplikacije će jasno povezati ishode koje se nadate postići tim sredstvima i objasniti kako će ono što planirate učiniti kako bi postigli te ishode.

Podijelite sa