Predstavljamo visokoškolske ustanove – Sveučilište Hercegovina i Visoka škola “Logos Centar” Mostar

Sveučilište Hercegovina – (hercegovina.edu.ba) – prvo je privatno licencirano i akreditirano Sveučilište u Hercegovini. Osnovano je 2010. godine. Nakon provedenih postupaka vanjskog vrednovanja, Sveučilište Hercegovina dobilo je rješenje o akreditaciji i upisano je u Registar akreditiranih visokoškolskih ustanova pri Agenciji za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvalitete u BiH. Diplome stečene na Sveučilištu Hercegovina prepoznate su i priznate u Bosni i Hercegovini i diljem svijeta. Sveučilište ima dva fakulteta:

Na Fakultetu međunarodnih odnosa i diplomacije organizirani su studijski programi iz međunarodnih odnosa i diplomacije i prava u međunarodnim odnosima. 

Na Fakultetu društvenih znanosti dr. Milenka Brkića organizirani su studijski programi iz pedagogije, psihologije, predškolskog odgoja, razredne nastave, socijalne pedagogije, defektologije, informatike, komunikologije, sociologije, politologije, menadžmenta, javne uprave, turizma, ekologije i zaštite okoliša.

Sveučilište Hercegovina osim akademsko-nastavnog, razvija i znanstveno-istraživačku djelatnost, kao i brojne programe stručnog usavršavanja i djelovanja u široj društvenoj zajednici.

Želite kvalitetan studij? Dobro došli na Sveučilište Hercegovina – Sveučilište vrijedno truda!

.

Visoka škola “Logos centar” Mostar – (logos-centar.com) – utemeljena je iz društava Grupe Centar, koja imaju značajne uspjehe u obrazovanju, kao moderna visokoškolska institucija koja će obrazovati stručnjake po studijskim programima koji sadržajno obuhvaćaju teorijska i primijenjena znanja, uključujući i praksu u odgovarajućim radnim sredinama.

Visoka škola “Logos centar” superiornu kvalitetu nastavnog procesa je potvrdila dobivanjem rješenja o institucionalnoj akreditaciji izdanim od Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a broj: 05-03-40-2016-7/15 od 07.srpnja 2015. godine. Rješenje je izdano na preporuku Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranja kvalitete Bosne i Hercegovine broj: 05-33-1-37-6/15 od 29. lipnja 2015. godine. Akreditacija Visoke škole “Logos centar” omogućava lakše prepoznavanje i priznavanje diploma Logosa u cijeloj Europi jer garantira primjenu bolonjskih i europskih standarda u procesu visokoškolskog obrazovanja.

Na ovoj visokoškolskoj ustanovi kroz stjecanje znanja na zahtjevan, ali ujedno zanimljiv i uzbudljiv način, koji stvaralačkim entuzijazmom prožima studente i nastavno osoblje, nude im se osobne i društvene vrijednosti kako bi mogli akademskom izvrsnošću i društveno odgovornim djelovanjem razviti kompetencije stručnosti, poduzetnosti i poslovnosti.

Naš zadatak je provoditi obrazovanje najviše klase i tako se etablirati kao svojevrsni centar obrazovanja za najodgovorniji posao kojeg se netko možete prihvatiti, a to je prihvatiti odgovornost za obrazovanje nadolazećih generacija na način da kreiraju nove vrijednosti na tržištu rada, primjenjive u poslovnoj praksi u odnosu na druge koji to ne žele ili ne znaju te se u skladu s tim i ponašamo krajnje savjesno i odgovorno.

Posebnu pažnju posvetili smo nastavnom kadru koji je angažiran na ovoj visokoškolskoj ustanovi. Okosnicu nastavnog kadra čine profesori sa znanstvenih studija iz zemlje i inozemstva te stručnjaci iz gospodarske prakse koji će svoje znanje i iskustvo prenijeti studentima kako bi ih što bolje pripremili za odlazak na tržište rada i daljnje stručno usavršavanje i napredovanje.

Podijelite sa