Free online tools koji će Vam pomoći u realizaciji svake ideje !!

Živimo u dobu kada nas samo jedan klik dijeli do gotovo svake naše zamisli. Na nama je samo da zamislimo što želimo, a za svaku našu želju postoje virtualni i besplatni alati koji će nam pomoći u realizaciji. Čak i ako nismo sigurni kako zaokružiti ideju, inspiraciju također možemo uvijek pronaći u beskonačnosti interneta.

U moru kopija i varijacija na temu, danas je potražnja za autentičnošću veća nego ikada. Originalnost, kreativnost i inovativnost nužne su za bilo kakav uspjeh u današnjem svijetu. Globalizacija i internet kao najbolji alat za širenje svjetonazora, uzrokovali su to da je sve već viđeno i brzo dosadi, osim ako se po nečemu stvarno ne ističete. Kako bi i vi na što lakši način pokazali svoju kreativnost u obradi fotografije, ovi će vam alati u tome savršeno poslužiti.

Uređivanje fotografije – Alat koji sadrži sve što vam je potrebno za uređivanje fotografije, a istovremeno je vrlo jednostavan za korištenje je Lunapic. Podešavanje tonova, svjetline, zrnatosti fotografije, ali i rezanje, dodavanje okvira…sve su to samo neke od mogućnosti ovog besplatnog i jednostavnog alata za uređivanje fotografija.

Uklanjanje pozadine na fotografiji – Početnik ste u uređivanju fotografija, tek se uhodavate ili ste se jednostavno našli u situaciji da vam je potreban alat za uređenje fotografije, a nikada niste koristili nijedan? Remove.bg je najlakši i besplatan način da riješite ovaj problem u tren oka! Uklonite pozadinu i dodajte onu koja vam odgovara u tren oka!

Mijenjanje veličine slikeResizeImage.net idealan je alat za promjenu veličine fotografije koji na vrlo jednostavan i detaljan način omogućuje promjenu po koracima.

Jednostavne ikoneIconmonstr sadrži više od 4496 besplatnih ikona koje možete preuzeti u bilo kojem trenutku.

Ikone i ilustracije – 159,500 besplatnih ikona i ilustracija možete pronaći u icons8.

Konvertiranje teksta za objave na društvenim mrežama – Želite li biti što kreativniji, kako bi tekst prilagodili društvenim mrežama možete se okoristiti qaz.wtf-om koji na vrlo jednostavan način pretvara tekst u kodove od kojih sami možete izabrati što vam više odgovara.

Vježbanje brzog pisanja – Smatrate li da ne “tipkate” dovoljno brzo, Fastfingers će vam pomoći riješiti ovaj problem. Vaš zadatak je pokušati što više točnih riječi napisati unutar razdoblja od jedne minute. Vježbati možete na pedesetak jezika.

Plagijarizam – Iako se krađa teksta često umanjuje u odnosu na krađu konkretnih stvari, težina je jednaka, stoga je vrlo važno paziti na dobro navođenje izvora. Kako biste provjerili je li neki tekst plagiran, možete koristiti program quetext.

Konvertiranje i podjela (“splitanje”) PDF dokumentapdf2doc je jednostavan alat kojim ćete u najkraćem vremenu pretvoriti PDF dokument u Word, a pdf2jpg-om možete PDF dokument konvertirati u JPG. Želite li izbaciti nekoliko stranica ili podijeliti PDF dokument, najjednostavnije ćete to postići ilovepdf-om.

Download YouTube videa – Treba li vam u neku svrhu YouTube video, ovim y2mate-om ga možete skinuti u tren oka.

Podijelite sa