Mogućnost studiranja u Sjedinjenim Državama za studente digitalnih i medijskih komunikacija !!

USA Colleges, u zajednici su pretežno javno financirane, inkluzivne institucije u lokalnim zajednicama koje pozdravljaju sve koji žele učiti, bez obzira na bogatstvo, naslijeđe ili prethodno akademsko iskustvo.

U duhu te vrste inkluzivne institucije, nudi se potpuno financirana godina studija na univerzitetskom koledžu u Sjedinjenim Državama za studente digitalnih i medijskih komunikacija koji još nisu diplomirali i koji možda nisu tradicionalni student. Šta znači netradicionalno? Možda imate tehničko ili stručno obrazovanje, možda ste napustili univerzitet prije nego što ste diplomirali da biste počeli raditi, možda niste imali lak pristup obrazovanju ili ste iz nedovoljno zastupljene ili nedovoljno uslužene zajednice.

Ako vas bilo što od toga opisuje, a želite proučavati digitalne i medijske komunikacije, inicijativa Community College (https://www.nvcc.edu/ccip/) je za Vas.

Saznajte više o programu i popunite prijavu klikom na ovaj link (https://lnkd.in/erfwqNw).

Pošaljite svoju popunjenu prijavu na bhexc@state.gov do 23. travnja 2021.g..

Za sudjelovanje u ovom programu nije vam potreban savršen engleski jezik. Ako je potrebno, postoji mogućnost za tečajem engleskog jezika na zajedničkom fakultetu.

Podijelite sa