Što dalje? Koja srednja škola? Koji fakultet? Još si neodlučan/a? Možda možemo pomoći..

Na priloženom linku, web stranice E-usmjeravanje Zavoda za zapošljavanje RH možete dobiti informacije na osnovu mnogobrojnih algoritama i vaših preferencija i osobina koje Vam mogu pomoći u daljnjem obrazovnom i/ili poslovnom odlučivanju.

Na raspolaganju imate informacije koje su potrebne za izbor zanimanja, škole i studija, informacije o slobodnim radnim mjestima, vještinama koje su potrebne za traženje posla i brojne druge informacije koje će vam pomoći da lakše upravljate svojom karijerom.

Na ovom mjestu možete pronaći i alate koji će vam pomoći da napravite samoprocjenu vlastitih interesa i kompetencija te time olakšati izbor zanimanja koja su najprimjerenija procijenjenim profesionalnim interesima.

Upitnik za samoprocjenu

e-Usmjeravanje portal – početna

Putem opcije Kompas karijere iznad odaberite skupinu kojoj pripadate: učenici, studenti, nezaposleni, zaposleni. Kompas karijere vas usmjerava do informacija, uputa i alata koji su za vas najkorisniji. Informacije za vašu skupinu također su označene pripadajućom bojom te će vam pomoći u lakšem pretraživanju sadržaja.

Naravno da je najbolje ukoliko imate priliku posjetiti tu školsku / visokoškolsku ustanovu, te osobno i “iz prve ruke” dobiti odgovore i informacije na sva pitanja koja mogu pomoći za bolju odluku.

Sretno !!

Podijelite sa