Usavrši poznavanje njemačkog jezika u Bavarskoj

Studenti iz Bosne i Hercegovine, zemalja regije, te Rusije i Ukrajine sa znanjem njemačkog jezika (nivo B1), mogu se prijaviti za Bayhost stipendije za ljetnu školu njemačkog jezika u Bavarskoj.

U vrijeme prijavljivanja studenti moraju imati završenu prvu godinu studija. Stipendija pokriva troškove tečaja, smještaja i hrane. U slučaju da tečaj bude online, samo će troškovi tečaja biti pokriveni.

Dokumenti koje je potrebno dostaviti mailom: online aplikacija, motivacijsko pismo, CV, prijepis ocjena, potvrda o statusu studenta, kopija putovnice/pasoša i potvrda znanja njemačkog jezika. Sve dokumente dostaviti na engleskom ili njemačkom.

Rok za prijavu je 23. ožujak 2021.g.

Više informacija na Bayhost web ili facebook stranici.

Obzirom na trenutnu pandemiju, još uvijek nije sigurno koji će tečaji biti održani na univerzitetima u Bavariji ove godine. Aplikacije svejedno trebaju biti dostavljene Bayhostu na vrijeme, obzirom da će raspodjela stipendija biti od travnja do lipnja, bilo za online ili on-site tečaje. U slučaju poteškoća sa prikupljanjem ili slanjem potrebne dokumentacije (zbog pandemije) kontaktirati Bayhost putem maila doeppe@bayhost.de

Podijelite sa