Najbolji i najočekivaniji filmovi u 2021.g.

Godina 2021. biti će vrlo uzbudljiva za obožavatelje filmova. U nastavku vam slijedi 6 filmova koji će vam probuditi najbolja sjećanja i ostaviti vas bez daha. 

1. Cruella 

Nema boljeg filma za započeti ovu listu od Disney filma Cruella. Dan izlaska ovog veličanstvenog Disney filma zauzima datum 28. svibanj 2021. godine. Glavna glumica filma koja uzima ulogu Cruelle je Emma Stone. Film prati život ljubiteljice krzna, Cruelle de Vil i njezinu perspektivu iz filma kojeg poznajemo pod nazivom 101 dalmatiner. Fim je napravljen kao komedija. Cruella kao ljubiteljica krzna nosi kožni outfit koji je obožavatelje ovog inače originalnog, animiranog filma zbunio no cijeli film prati punk-rock stil. 

2. Top Gun: Maveric 

Nakon filma Top Gun iz 1986. godine koji je ostavio lijepa sjećanja u djetinjstvu mnogih ljudi dobiva službeno i svoj nastavak, Top Gun 2. Film za kojeg se nadaju da će izazvati jednaku zainteresiranost kod današnjih generacija izlazi 2. srpnja 2021. godine. Žanr ovog filma je akcija i drama što zvuči vrlo primamljivo. Neka mjesta snimanja su San Diego, Kalifornija i SAD tako da se očekuju lijepi kadrovi sa setova. U filmu će te moći pratiti avanture Pete Mitchella kao najboljeg vojnog pilota. 

3. Suicide Squad 2

Odred otpisanih ili pod poznatijim nazivom Suicide Squad dolazi nam sa drugim dijelom u drugačijem izdanju. Jared Leto više ne glumi u ulozi  Jockera, isto tako Will Smith više nije u svojoj ulozi.  Margot Robbie ostaje u glavnoj ženskoj ulozi Harley Quinn, kao što nalazimo još starih uloga u filmu. Isto tako uz stare uloge dolazi dosta novih zanimljivih ličnosti da začine drugi dio ovoga filma. Datum izlaska smjestio se na 6. kolovoz 2021. godine. Odred otpisanih 2 smjestio se pod žanr avanture, misterije, akcije i fantazije s kojima postiže veći krug publike. 

4. Venom 2

Kao i prethodnim filmovima i ovom dolazi fantastični drugi dio. Američki superherojski film koji je sa prvim dijelom oduševio mnoge obožavatelje. U glavnoj ulozi se našao Tom Hardy koji glumi fantastičnog Venoma. Film se našao u kategorijama akcije, horrora i trilera koje će također skupiti široku publiku. Datum izlaska je 26. lipanj 2021. godine. Lokacije snimanja su San Francisko, Kalifornija i SAD iz kojih možemo očekivati lijepe i kvalitetne kadrove. 

5. F9

Brzi i žestoki sa svojih 8 prethodnih dijelova dobivaju i svoj pretposljednji  dio Brzi i žestoki 9. Deseti dio ovog fenomenalnog serijala filma možemo očekivati par godina nakon sa završnom pričom. Vrlo smo sretni što u glavnoj ulozi ostaje glumac Vin Diesel i što neće razočarati svoje fanove.  2017. godine prošli dio filma poharao je kina, kada su zaradili vrtoglavih 1.2 milijuna dolara, tako se očekuje i ovaj dio da očara fanove u punom svijetlu. Film je trebao izaći 2019. godine, ali je odgođen izlazak za 2020. godinu u kojoj se iz događala pandemija korona virusa (Covid-19) zbog čega film napokon izlazi 2021 godine. Film je akcijski i pustolovni, a u 3h i 8 minuta trajanja filma proći ćemo kroz jednu veliku pustolovinu. 

6. Booksmart

Pri završetku njihovih srednjoškolskih obveza i približavanja mature, dvije maturantice i najbolje prijateljice shvate da su se trebale više zabavljati i uživati u srednjoškolskim danima, a manje učiti. Odlučne da ipak ne propuste ništa, u jednoj noći pokušavaju nadomjestiti sve party-je i zabavu. Zabava na max u režiji Olivie Wilde, te glumi Kaitlyn Dever i Beanie Feldstein.

Podijelite sa