Biciklistički klub “Čapljina” organizira prikladnu novogodišnju vožnju

Biciklistički klub “Čapljina” sada već tradicionalno, kao i prethodnih godina, organizira vožnju prikladnu blagdanskom i godišnjem razdoblju. U nedjelju od 12:00 sati na gradskim ulicama moći ćete primijetiti veselu skupinu biciklista odjevenih u crvene blagdanske uniforme koji će djeci dijeliti prikladne, simbolične poklone.

Ovo okupljanje članovi BK “Čapljine” će ujedno iskoristiti za sjednicu skupštine Udruge/Kluba da bi sumirali utiske nakon uspješno odrađenih “evenata” koje su organizirali i proveli ove godine (Biciklijada Čapljina 2020.g. i Pažnja, školarci na putu), te napravili ogledni plan djelovanja i aktivnosti za 2021. godinu.

Također, mole sve zainteresirane za učlanjenje u klub da im se obrate na Facebook profil (link) i/ili stranicu kluba (link) zbog boljeg i detaljnijeg planiranja aktivnosti i poznavanja broja sudionika istih.

Budući da je ova godina specifična po epidemiološkim mjerama i ugroženosti svih nas, iz Biciklističkog kluba poručuju da će poduzeti sve potrebne mjere za sigurnost svih sudionika događaja, te isto mole i Vas.

Vidimo se…

Podijelite sa